Welkom bij de Haviken! 

Wij zijn een van de groepen 8 van de Pastoor van Ars. De klas bestaat uit 16 leerlingen en heeft 3 leerkrachten. De leerkrachten zijn meester Gijs (ma, di, do, vr), meester Frank (ma, do, vr) en juf Natasja (wo).  

In de Haviken proberen we elkaar een goede sfeer te creëren. Wij proberen dit te bereiken door veel samen te werken, elkaar proberen te begrijpen en respecteren en vooral veel plezier samen te maken.  

Er wordt natuurlijk ook hard gewerkt dit jaar. Van de kernvakken tot de creatieve vakken en zaakvakken. Daarnaast staat elke periode een thema centraal waar veel betekenisvolle activiteiten omheen worden georganiseerd. In de Haviken doen we dit veel met samenwerken, maar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor eigen werk krijgen ook veel aandacht.  

Groep 8 is een leuk maar ook een spannend en belangrijk jaar. Er zijn heel wat leuke activiteiten, waaronder het kamp en de eindmusical! Daarnaast moet er een belangrijke keuze gemaakt worden. Namelijk de keuze voor een middelbare school. Samen met de andere groep 8 besteden we veel tijd aan het zoeken van de juiste school. We praten veel over verschillende middelbare scholen en gaan er bij een paar op bezoek.  

We gaan er een topjaar van maken! 

Groetjes, 

Meester Gijs, meester Frank en juf Natasja