Welkom op de groepspagina van de Lijsters!

Bij de Lijsters zitten 17 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. We hebben 5 meiden en 12 jongens die het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden. Ook zijn er 2 juffen, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Ylja er en op woensdag is juf Sanne de juf van de Lijsters. Op maandag en dinsdag komt meester Nick ons ook nog helpen, hij is stagiair. 

Er wordt bij de Lijsters elke dag hard gewerkt aan de verschillende vakken als taal, spelling en rekenen. Ook staat er elke dag lezen op het programma. Naast deze vakken werken we ook aan Nieuwsbergip, Tijdzaken, Wereldzaken, Verkeer en Engels. Voor gym, muziek en kunst hebben we vakleerkrachten waar de kinderen les van krijgen. Na al dat harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning, We spelen spelletjes, gaan lekker naar buiten en hebben soms een T-middag. 

Een deel van de kinderen zal dit jaar schoolverlater zijn, dus dit jaar zullen we ook veel praten over hoe het gaat als je naar de middelbare school gaat. We gaan oefenen met zelfstandig werken, plannen, huiswerk maken en het leren omgaan met vrijheid en wisseling van leerkrachten. Daarnaast halen we een typ- en verkeersdiploma. 

Natuurlijk horen er ook toetsen, schoolbezoeken en heel veel gesprekken bij het schoolverlater zijn. Om een goede keuze te maken vinden wij het belangrijk dat ouders en kinderen bij dit proces betrokken zijn, daarom zullen de schoolverlaters ook bij de gesprekken aanwezig zijn. 

Maar schoolverlater zijn is ook gewoon leuk! Disco, verstoppertje in de school, de oudste zijn, meer vrijheid hebben, survivaldag en de musical zullen allemaal dingen zijn die het laatste jaar echt een feestje maken!

 

 

Nieuws uit de groep

Gymlessen

Dag
Van
Tot
Dinsdag
13:15
14:00
Woensdag
11:45
12:30

Huiswerk

Dag
Datum
Beschrijving
Maandag
10 september 2018
Woordjes engels leren
Vrijdag
14 september 2018
woorden Taal
Vrijdag
rekenblad inleveren

Agenda

Dag
Datum
Beschrijving