Welkom op de website van de Valken!

In onze klas zitten 17 kinderen; 12 meisjes en 5 jongens.

Op maandag en vrijdag staat meester René voor de klas. Op dinsdag, woensdag en donderdag is juf Dana er.

In de Valken zorgen wij ervoor dat we het gezellig hebben met elkaar, dat we samen werken en spelen en dat we voor elkaar zorgen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt en het naar zijn zin heeft op school. In de klas besteden we hier aandacht aan door met elkaar te praten en activiteiten te doen.

Dit jaar gaan wij veel leren met elkaar, maar ook veel leuke dingen doen. We gaan veel praktisch aan de slag, dus we gaan werken met onze handen. We gaan leren wat we leuk vinden en waar we goed in zijn.
In de ochtend besteden we tijd aan de hoofdvakken, zoals rekenen, spelling, taal, begrijpend lezen en technisch lezen. In de middagen hebben we themalessen. Elke donderdagmiddag hebben we een praktijk circuit. We gaan dan aan de slag met houtbewerken, solderen, koken, en nog veel meer. Ook zullen we verschillende gastlessen en workshops krijgen. Tof hè!

Ook gaan we dit jaar verschillende middelbare scholen bezoeken, om te kijken welke school het best bij jou past volgend jaar.

Naast de lessen in de klas, hebben we ook lessen buiten de klas. Op dinsdag en donderdag krijgen we gym van meester René, op dinsdag en vrijdag muziek van juf Marloes en op donderdag kunst van juf Brigitte.

We zullen hard met elkaar moeten werken, maar als schoolverlater is het ook best een bijzonder jaar met leuke dingen op de agenda. Het kamp, survivallen, de disco, de afscheidsavond en nog veel meer!

Bij vragen en/of mededelingen, kunt u altijd bij ons terecht. U kunt naar school bellen of ons een mailtje sturen.

We gaan er een onvergetelijk schooljaar van maken met elkaar!

Juf Dana ddbruijn@pastoorvanars.lucasonderwijs.nl

Meester René rdroo@pastoorvanars.lucasonderwijs.nl