Het team van de SBO Pastoor van Arsschool kenmerkt zich door gedrevenheid en betrokkenheid. Er wordt met hart en ziel gewerkt, waarbij het welbevinden van de leerling én het hanteren van een positief pedagogisch klimaat binnen de school voorop staan. Inzet, positieve energie en aandacht voor zorg op maat aan leerlingen zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor het team van SBO Pastoor van Ars. Heeft u een vraag of opmerking? U kunt hiermee altijd, zowel mondeling als schriftelijk, terecht bij een lid van het managementteam of de directeur. Heeft u een vraag aan de leerkracht of vakdocent? Deze zijn ten alle tijden per mail te bereiken. Indien nodig, kan er desgewenst een afspraak worden gemaakt.