Om het contact tussen ouders en schoolteam te bevorderen heeft de school een actieve OR. De OR is een enthousiaste groep ouders die zelfstandig organiseert en het team helpt bij het organiseren van de vele leuke activiteiten op school. Alle activiteiten die de school wil organiseren worden besproken en onder begeleiding van de OR uitgevoerd.

De OR organiseert het Kerstontbijt, het Zomerfeest en het Sinterklaasfeest. Het biedt hulp bij de spelletjesochtend en helpt de school versieren. Uw vragen aan de OR kunt per e-mail stellen. 
or.pastoorvanarsschool@gmail.com

Aan het eind van dit schooljaar verlaten namelijk alle deelnemende ouders de ouderraad. Wij zijn daarom hard op zoek naar nieuwe ouders/verzorgers die ons willen versterken.

We hopen dat u zich geroepen voelt om de ouderraad te versterken, zodat er komend schooljaar ook weer volop activiteiten georganiseerd kunnen worden voor de leerlingen van de Pastoor van Ars. U kunt een van ons aanschieten om uw interesse kenbaar te maken of een mail sturen naar info@pastoorvanars.lucasonderwijs.nl of fbarkhuijsen@pastoorvanars.lucasonderwijs.nl